Waarom u kiest voor De Keukenprinses.

Een keuken kies je niet zomaar. Er wordt steeds meer tijd in doorgebracht en niet alleen om te koken. Goed overleg over uw wensen is dus erg belangrijk.

-Welke stijl en welke kleur hebben uw voorkeur.
-Van welk materiaal moet uw aanrechtblad gemaakt worden.
-Welke spoelbak en kraan kiest u en welke apparaten wilt u in de keuken.
-Voor wie lekker wil zitten is er keus uit diverse stoelen en barkrukken.

En dan nog de afwerking, goede verlichting en leuke accessoires maken het geheel af.

Passend advies.

De Keukenprinses staat borg voor een advies op maat, het ontwerp én de realisatie van een zo praktisch mogelijk ingerichte keuken van zeer goede kwaliteit. Na het eerste gesprek worden uw wensen uitgewerkt waarna wij de tekeningen en de kostenraming in een tweede gesprek aan u zullen presenteren. Als het ontwerp naar uw zin is en wij de opdracht voor u mogen verzorgen, komen wij bij u ter plaatse om de maten op te nemen.

Keukens en kasten op maat.

Wij verzorgen tevens betaalbare aangepaste keukens. Bij ons kunt u kiezen uit onderkasten van 65 cm of 78 cm. Wilt u misschien een kast laten verhogen, verlagen, verbreden,versmallen, dieper of juist ondieper laten maken .. of kiest u voor een andere frontindeling met bijvoorbeeld extra laden ......? Dat kan allemaal bij De Keukenprinses.

Het plaatsen van de keuken.

Onze gekwalificeerde monteurs komen de keuken bij u plaatsen. Een goed, gezellig en betrouwbaar team dat staat voor kwaliteit.

Renovatie.

Voor het vervangen van één of meerdere apparaten, het vervangen van uw aanrechtblad of spoelbak, het plaatsen van een nieuwe boiler of voor het plaatsen van alleen een andere kraan kunt u eveneens bij ons terecht.

Inbouwapparatuur.

U kunt bij ons terecht voor alle merken inbouwapparatuur. Om er een paar te noemen: Siemens - Bosch - Miele - Liebherr - Gaggenau - Boretti - Smeg - Scholtes - Atag - Pelgrim e.a. Voor het bekijken van de sites van de verschillende merken kijkt u bij de Links.

Laat u verrassen.

Wilt ook u zich laten verrassen door ons ontwerp, onze snelheid, de kwaliteit, de prijs en onze service ..........., maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Ons adres :

Postduivenveld 25
2727 DC Zoetermeer
tel: 079 - 343 23 86

Showroombezoek op afspraak

Maakt u vooraf een afspraak dan staat u nooit voor een gesloten deur

Wilt u ons mailen, stuur dan uw mail naar:
info@dekeukenprinses.nl